Luxe paardenstallen bij de ingang van Brussel

High-end faciliteiten die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende ruiters.

22 hectare groene en beveiligde weiden

Ontdek de unieke kans voor uw paarden om te genieten van uitgestrekte weiden op bijna 22 hectare, een exclusiviteit waar we trots op zijn om in de regio Brussel aan te bieden voor hun welzijn en veiligheid.

Vijf pistes het hele jaar door tot uw beschikking

Ontdek onze uitzonderlijke paardrijfaciliteiten, met 5 banen (waarvan 2 binnenbanen) perfect geïrrigeerd en onderhouden, ideaal voor ervaren ruiters en geschikt voor zowel dressuur als springen.

Een team toegewijd aan het welzijn van uw paarden

Ontdek ons gepassioneerd team van professionals, beschikbaar om te zorgen voor uw paarden en onze hoogwaardige faciliteiten. Respectvol en attent voor de behoeften van uw paarden, en luisterend naar hun eigenaren, doen we er alles aan om hun optimale welzijn te garanderen.

Hoogwaardige faciliteiten voor sport- en recreatiepaarden

Ontdek onze luxe paardenverblijven, onlangs gerenoveerd en perfect onderhouden voor het beste comfort van uw paarden. Ruime en goed geventileerde boxen, hoogwaardige materialen ... Alles is geïmplementeerd om aan de behoeften van uw meest veeleisende paarden te voldoen.

De passie voor paarden

Prestigieuze stallen

Sinds de overname in 2011 hebben we talrijke werken uitgevoerd om de stallen volledig te transformeren en ze te voorzien van moderne en hoogwaardige faciliteiten. Vandaag zijn onze stallen een referentie geworden voor professionele ruiters die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle faciliteiten.

We beschikken over vijf pistes (2 binnenpistes en 3 buitenpistes), allemaal perfect geïrrigeerd en onderhouden om u een uitzonderlijke rijervaring te bieden. Onze pistes zijn geschikt voor zowel dressuur als springen.

Onze stallen zijn gerenoveerd en worden perfect onderhouden. We bieden ruime boxen, hoogwaardige materialen voor het welzijn van uw paarden. Ons professionele en attente personeel staat klaar om aan de verwachtingen van paardeneigenaars te voldoen en een op maat gemaakte service te bieden.

We zijn ook de enige stal die onze klanten en hun paarden toegang kan bieden tot uitgestrekte weiden op bijna 22 hectare. Deze uitzonderlijke en unieke situatie in Brussel en omgeving stelt uw paarden in staat om te ontspannen en te genieten van de natuur na de trainingen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze stallen om u onze uitzonderlijke faciliteiten en ons team van gepassioneerde professionals te laten ontdekken.

Presentatie
Ontdek onze faciliteiten

Bezoek ons

Onze stallen zijn een privé-eigendom en zijn niet toegankelijk voor het publiek, maar dit mag u er niet van weerhouden om contact met ons op te nemen om een bezoek te plannen.

Maak een afspraak

Bezoek enkel op afspraak.