Hoogwaardige faciliteiten voor sport- en recreatiepaarden

Ontdek onze luxe paardenverblijven, onlangs gerenoveerd en perfect onderhouden voor het beste comfort van uw paarden. Ruime en goed geventileerde boxen, hoogwaardige materialen ... Alles is geïmplementeerd om aan de behoeften van uw meest veeleisende paarden te voldoen.
Infrastructuur

Een uitzonderlijk kader voor het beoefenen van paardrijden

Onze stallen zijn grondig gerenoveerd om moderne en hoogwaardige faciliteiten te bieden aan ruiters en paarden. Alles is bedacht voor hun welzijn en comfort, van de kwaliteit van de materialen tot de veiligheid van de uitrusting.

De ruime boxen, paddocks en weilanden bieden een ideale omgeving voor het beoefenen van paardrijden. Het onderhoud is de prioriteit van ons team, dat met zorg omgaat met de faciliteiten.

Zelfs hoog niveau ruiters die op zoek zijn naar kwaliteitsfaciliteiten zullen worden verrast door het uitzonderlijke karakter van onze stallen en hun ligging dichtbij Brussel.

01

Ruime en veilige boxen voor het welzijn van uw paarden

Onze ruime boxen bieden een rustige en kalmerende leefomgeving voor uw paarden. De hoogwaardige materialen, gecombineerd met de hoogste veiligheidsnormen, zorgen voor een veilige omgeving voor uw dier.

De stallen zijn ook geïsoleerd om een aangename temperatuur te behouden in alle seizoenen, waardoor oververhitting in de zomer en koude in de winter worden voorkomen.

Wij hechten veel belang aan de levenskwaliteit van onze paarden door ze een comfortabele en veilige ruimte te bieden om te rusten en te ontspannen.

Ruime en veilige boxen voor het welzijn van uw paarden?
Moderne en hoogwaardige faciliteiten voor het comfort van ruiters en paarden
02

Moderne en hoogwaardige faciliteiten voor het comfort van ruiters en paarden

Onze stallen zijn voorzien van moderne verzorgingsstallen, met douches uitgerust met UV-drooglampen voor snel en comfortabel drogen. Bovendien hebben we onze faciliteiten voorzien van anti-slip vloerbedekking om ongevallen te minimaliseren en zo de veiligheid van uw paarden te garanderen.

Dit alles is opgezet om onze klanten hoogwaardige faciliteiten te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Moderne en hoogwaardige faciliteiten voor het comfort van ruiters en paarden
03

Privéblokken voor paardeneigenaren

Onze stallen hebben ook acht privéblokken van drie boxen, elk met een aangrenzende privé verzorgingsruimte met douche. Deze privéblokken zijn ideaal voor eigenaren van meerdere paarden of trainers die op zoek zijn naar een privéruimte voor hun team.

Bovendien zijn de boxen ruim en bieden ze een rustige en comfortabele omgeving voor uw paard.

Deze privéblokken bieden een superieur niveau van comfort en gemak voor veeleisende paardeneigenaren.

Privéblokken voor paardeneigenaren
Infrastructuur

22 hectare weiden

De stallen hebben 22 hectare groene weiden, die een vredige en natuurlijke omgeving bieden voor paarden. De weiden zijn omheind en beveiligd met een 1m40 hoge houten omheining van het merk De Sutter Naturally.

De weiden worden regelmatig onderhouden en het gras wordt gemaaid om een gezonde groei van de planten te garanderen.

Onze weiden zijn een unieke troef voor de stallen zo dicht bij Brussel en de luchthaven en dragen sterk bij aan het bieden van een comfortabele en gezonde omgeving voor de paarden.

Faciliteiten

Longeercirkels en stapmolen

01

De longeercirkels: cruciale ruimtes voor het trainen van paarden

De stallen beschikken over twee longeercirkels, die eigenaren een ideale omgeving bieden om hun paarden aan de lijn te trainen.

De eerste longeercirkel bevindt zich buiten en heeft een diameter van 18 meter. Het is volledig omheind om een veilige en beveiligde ruimte te bieden voor paarden tijdens de oefening.

De tweede longeercirkel bevindt zich in het midden van de stapmolen en is ook toegankelijk voor eigenaren.

De longeercirkels: cruciale ruimtes voor het trainen van paarden
De stapmolen: moderne apparatuur voor dagelijkse paardenbeweging
02

De stapmolen: moderne apparatuur voor dagelijkse paardenbeweging

8-paarden stapmolen van het merk Rower and Rueb.

De vloer van de stapmolen is bedekt met speciaal rubber om het risico op uitglijden of ongelukken te beperken.

De stapmolen: moderne apparatuur voor dagelijkse paardenbeweging
03

Paddocks voor het welzijn van paarden

De manege heeft permanente paddocks met zand en paddocks met gras die alleen toegankelijk zijn tijdens het mooie seizoen.

Deze buitenruimtes zijn essentieel om paarden dagelijks buiten te laten, zodat ze kunnen ontspannen of zich kunnen uitleven.

Paddocks zijn dus bevoorrechte plaatsen om het welzijn van paarden te bevorderen en hen in goede fysieke conditie te houden. Eigenaren kunnen dus gerust zijn over de levenskwaliteit van hun dier.

Paddocks voor het welzijn van paarden