Tarieven en diensten

Ontdek ons gepassioneerd team van professionals, beschikbaar om te zorgen voor uw paarden en onze hoogwaardige faciliteiten. Respectvol en attent voor de behoeften van uw paarden, en luisterend naar hun eigenaren, doen we er alles aan om hun optimale welzijn te garanderen.
Diensten

Dagelijks grondig onderhoud

We zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van de faciliteiten niet genoeg is om onze paarden een gezonde en comfortabele leefomgeving te bieden. We zijn er ook aan toegewijd om kwalitatieve zorg te bieden bij het dagelijkse onderhoud van de stallen om de gezondheid en het welzijn van onze paarden te waarborgen.

Een dagelijks grondig onderhoud van de stallen wordt 6 dagen per week twee keer per dag uitgevoerd om een hoge mate van hygiëne en comfort voor uw paarden te garanderen.

Dankzij onze aandacht voor detail en ons engagement om de beste zorg te bieden aan onze paarden, zijn we trots om ons te onderscheiden van andere stallen door een uitzonderlijke omgeving te bieden voor onze paarden.

De verschillende soorten beddengoed die we aanbieden
Diensten

De verschillende soorten beddengoed die we aanbieden

We bieden drie verschillende soorten beddengoed aan voor uw paarden, afhankelijk van de specifieke behoeften van elk dier:

01.

Stro

Strooisel van stro is een van de meest voorkomende keuzes voor paardenboxen. Het biedt tal van voordelen, zoals comfort voor de paarden en absorptie van urine.

02.

Lijnzaadstrooisel

Lijnzaadstrooisel is een economisch alternatief voor beddengoed. Dit beddengoed is gemaakt van gemalen en gezeefde lijnzaad om lange en fijne vezels te verkrijgen. Lijnzaadstrooisel heeft ook als voordeel dat het weinig stof bevat, wat kan helpen bij het verminderen van ademhalingsproblemen bij gevoelige paarden.

03.

Houtkrullen

Houtkrullen zijn een andere populaire optie voor beddengoed in paardenboxen. Ze zijn minder stoffig dan stro, waardoor ze meer geschikt zijn voor paarden met ademhalingsallergieën.

Diensten

Spring- en dressuurlessen

We zijn een privéstal waarvan de toegang en het gebruik van de faciliteiten voorbehouden is aan paardeneigenaren en hun pensioenen.

We organiseren geen wedstrijden, vakantiekampen of stages voor kinderen.

De lessen worden alleen georganiseerd voor klanten van de stallen en zijn uitsluitend individueel.

We hebben geen manegepaarden.

Tarieven

Tarieven en beschikbaarheid

De tarieven en beschikbaarheid van de stallen in onze stal worden alleen op aanvraag meegedeeld. Wij zijn blij om alle nodige informatie te verstrekken over de tarieven en de beschikbaarheid van de stallen voor uw paard.

Onze stallen zijn een privé-eigendom en zijn niet toegankelijk voor het publiek, maar dit mag u er niet van weerhouden om contact met ons op te nemen om een bezoek te plannen.

Afspraak maken

Bezoeken alleen op afspraak.

Tarieven en beschikbaarheid